Flavours In the Garden @Clubul Diplomatic

flavours in the garden clubul diplomatic 2 Furnizor
flavours in the garden clubul diplomatic Furnizor
Judet: Bucuresti
Informatii Contact
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești, București, România Nr 2 B
Telefon: 0724086285
Descriere:

Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic este cea mai nouă locație exclusivită din București, pentru evenimente private sau corporate. Aflată în Parcul Herăstrău, aceasta oferă mai multe zone de petrecere și socializare, precum – The Tent, The Bistro, The Pool – o piscină generoasă și o grădină minunată.

Cele 200 de locuri de parcare și numeroasele tipuri de amenajare interioară și exterioară conferă locației o versatilitate aparte pentru cei ce își propun să organizeze un eveniment reușit.

Desigur, meniurile sunt semnate de către Chef Foa și echipa sa de bucătari. Experiența Flavours de peste 15 ani în catering aduce locației binecunoscute o nouă perspectivă culinară. Conceptul gastronomic Flavours in the Garden este unul modern, fiecare eveniment beneficiind de sprijinul event designer-ilor Flavours, în ceea ce privește set-up-ul, și de posibilitatea de personalizare a meniului.


Warning: Illegal string offset 'cookies' in /home/rmar1243/public_html/nunta-mireasa.ro/wp-includes/comment-template.php on line 2294

Publica comentariu

Trimite mesaj catre aceasta firma.