Rochii de mireasa Maya Fashion

rochii de mireasa maya fashion Furnizor
m41 18 1 big 1 Furnizor
Judet: Dolj
Informatii Contact
Adresa:
Craiova, str. Lipscani, nr.32 200731
Telefon: 0761 349 531
Descriere:
Rochiile de mireasa special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi. Calitatea Maya Fashion este rezultatul armoniei dintre linie (croiala), material si nu in ultimul rand, executie. Tiparele sunt astfel concepute incat tinuta sa ofere confort la purtare - incredere in sine - design cu impact asupra privitorului.
Va asteptam in Craiova, Strada Lipscani, Nr.32, la atelierul de creatie si magazinul specializat, precum si in magazinul din Bucuresti, Bulevardul Unirii, Nr.18, Bl. 5B, parter, cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa. In magazinele Maya Fashion® mai gasiti si voaluri pentru mirese din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru acestea.
Cu peste 20 de ani experienta, Mariana Florea creeaza rochii de mireasa al caror design este gandit sa ofere confort, naturalete si relaxare.
Designerul a realizat prima rochie de mireasa inca de la varsta de 19 ani. Pasiunea, talentul si dragostea pentru moda au reprezentat secretul reusitei acesteia si au dat nastere brandului Maya Fashion.
Perfectionista din fire, creatoarea este o persoana foarte atenta la detalii, astfel ca rochiile Maya Fashion satisfac chiar si cerintele celor mai pretentioase mirese. Inspiratia sa vine din dorinta de a crea modele unice, din imbinarea armonioasa a formelor feminine cu materialele existente pe piata rezultand creatii ce pun in valoare corpul si personalitatea purtatoarelor.

Publica comentariu

Trimite mesaj catre aceasta firma.